detector.media
21.08.2014 12:19
«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані
«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані

Колишній шеф-редактор ТСН на каналі «1+1», а нині генеральний продюсер «Ukraine Today» Тетяна Пушнова підготувала книгу про роботу команди ТСН під час Майдану. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню «Медіаняня».

 

«Так, уже є матеріал, назва і навіть обкладинка. Але те, що книгу пишу я - надто голосно сказано. Ми збираємо інформацію, як ТСН працював в той період. Я б хотіла, щоб цей продукт став в якомусь значенні історичною книгою: ти її відкриваєш і можеш зрозуміти, що відбувалось на Майдані в конкретний день і як на це реагували наші журналісти. Інформація, подана в літературному стилі, складається з матеріалів у випусках ТСН і реакції журналістів в соцмережах», -  сказала Тетяна Пушнова.

 

Канал «1+1», за її словами, вирішив випустити не лише друковане видання, а й мультимедійний проект. «Книга плюс великий інтернет-сайт, на якому будуть і тексти, і фотографії, що не увійшли у книгу, і відео», - розповіла автор.

 

Книгу, за словами Тетяни Пушнової, презентуватимуть на Львівському форумі видавців у вересні (хоча видання ще не надруковане), а весь проект можна буде побачити уже в листопаді, до річниці Євромайдану.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY