detector.media
21.08.2014 11:44
Нова програма «Моя країна» стартує на Першому національному 23 серпня
Нова програма «Моя країна» стартує на Першому національному 23 серпня

У суботу 23 серпня Перший національний починає показувати новий проект «Моя країна», створений на основі серії мультфільмів «Моя країна - Україна». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма вийде в ефір о 22.10.

 

Нагадаємо, раніше телеканал анонсував старт програми «Моя країна» в День Незалежності 24 серпня.

 

Випуск програми складатиметься із двох блоків, в першому з яких глядачі побачать пластиліновий мультфільм «Моя країна - Україна», а в другому ведуча програми Інна Москвіна спілкуватиметься з гостями студії про Україну. Всього до циклу «Моя країна» увійде 26 анімаційних історій. «Це будуть не просто історії про міста України, а казки та легенди з різних регіонів», - повідомив художній керівник анімаційного проекту Степан Коваль. Він додав, що програма розрахована не лише на дітей, а й на підлітків та дорослих.

 

Перший випуск проекту 23 серпня буде ознайомлювальним - ведуча запросить у студію творців анімаційного проекту «Моя країна - Україна» Степана Коваля і Олександра Лірника. Вони розкажуть, як виникла ідея мультфільму, скільки тонн пластиліну пішло на створення 26 серій анімаційного кіно та ще багато захоплюючих історій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY