detector.media
20.08.2014 16:45
Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень
Журналісти «Львівської хвилі» зібрали для бійців АТО 300 тисяч гривень

Львівська радіостанція «Львівська хвиля» проводить у своєму ефірі флеш-моб, під час якого збирає гроші на підтримку військовиків у зоні АТО. Про це повідомляє видання «Гал.інфо».

 

Флеш-моб «Подаруй життя солдату за 280 гривень» розпочали півтора місяці тому спільно з Тарасом Тополею та Сергієм Усиком з гурту «Антитіла», які вже декілька місяців збирають кошти на бронежилети для вояків АТО. «Якщо з тисяч наших слухачів хоча б п'ять тисяч надішлють по 280 гривень, то ми зможемо забезпечити амуніцією 400 наших вояків», - звернувся до своїх слухачів організатор акції радіоведучий «Львівської хвилі» Андрій Великий.

 

Радіостанція уже зібрала близько 300 тисяч гривень. За ці кошти закуплено 40 бронежилетів «Січ» четвертого класу захисту і 10 рацій. 19 серпня журналісти передали бронежилети бійцям 80-ї аеромобільної бригади на Яворівському полігоні. «Багато волонтерів уже «попеклось» на тому, що передавали допомогу через командирів, а потім з'ясовувалось, що бійці нічого не отримали, тому ми намагаємось передати бронежилет безпосередньо в руки бійцю», - розповів «Гал.інфо» радіоведучий.

 

Насамперед бронежилети передавали тим бійцям з малозабезпечених сімей та дітям-сиротам. Радіоведучий повідомляє, що акція уже врятувала життя одному з бійців. «00:37. Дзвінок. Невідомий номер. "Алло! Це Великий? То я (представився). Ви мені дали бронік. Пам'ятаєте? Він мені сьогодні врятував життя!!! Лише маю легке поранення в руку. Жити буду! Дякую!". Гудки...», - написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Великий.

 

Акція продовжується. Кошти на бронежилети можна пересилати на картку «ПриватБанку»: 4149 4378 2959 1393, Тополя Тарас Володимирович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY