detector.media
19.08.2014 20:02
НТН починає показ серіалу про героїчний британський спецназ «Удар у відповідь»
НТН починає показ серіалу про героїчний британський спецназ «Удар у відповідь»

1 вересня о 22.00 канал НТН починає прем'єрний показ популярного в Великобританії багатосерійного бойовика під назвою «Удар у відповідь». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Телесеріал заснований на романі популярного автора і колишнього солдата служби спеціального призначення Кріса Райана.

 

Перший сезон включає в себе 10 епізодів, тривалість кожного - 45мінут. Канал НТН покаже три сезони серіалу.

 

У стрічці знімались відомі актори серіалів «Грань», «CSI: Маямі», фільмів «Камелот», «Аліса в країні чудес» Філіп Вінчестер і «Мисливець на гангстерів» Салліван Степлтон.

 

Сюжет фільму будується навколо відносин двох спецназівців, що служать в загоні, який проводить спецоперації за завданням британських спецслужб. Загін не воює постійно, а виїжджає на складні секретні завдання, що вимагають особливої ​​підготовки, навичок і умінь. Серіал знятий з безпосередньою участю колишніх співробітників британських спецслужб. Перед зйомками актори пройшли серйозну військову підготовку: вчилися екстремальному водінню по бездоріжжю, стріляти з різного виду зброї. Багато трюків вони виконують самостійно. Серіал знімався на натурі в Південній Африці та Угорщині.

 

НТН запропонує глядачам екшн високої якості

 

«Я завжди мріяв знятися в екшені такого рівня. Але не думав, що вийде. У цьому перевага телепроектів - ти ніколи наперед не знаєш, ким ти станеш завтра. Але якщо чогось дуже сильно хотіти, обов'язково в результаті у тебе буде можливість зіграти свою мрію. Зйомки були дуже складними звичайно, але вони того варті!», - сказав Філіп Вінчестер.

 

Нагадаємо, канал НТН підготував до Дня Незалежності України три документальних фільми про знакові для України події та людей - «Останній день СРСР», «Пересопницьке євангеліє» й трилогію «Україна 2014».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY