detector.media
19.08.2014 18:00
ICTV запускає інформаційно-публіцистичну програму російською мовою «Гражданская оборона» (ОНОВЛЕНО)
ICTV запускає інформаційно-публіцистичну програму російською мовою «Гражданская оборона» (ОНОВЛЕНО)

У вівторок, 26 серпня, о 20.25 на телеканалі ICTV стартує інформаційно-публіцистична програма «Гражданская оборона». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Прихована війна, секретні агенти та терористичні операції - усе це відбувається зовсім поруч. Експерти проекту "Гражданская оборона" поділяться з глядачами невідомими військовими та політичними секретами. Військові та політики, розвідники, співробітники спецслужб, вчені - далеко не повний перелік "інформаторів" програми», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Програма складатиметься з сюжетів на теми історії війни та військової справи, новітніх наукових та технічних розробок у військовій галузі, а також відбуватиметься розвінчування міфів, які нав'язують Україні її вороги.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі ICTV, «Гражданская оборона» - це проект власного виробництва телеканалу. Ведучого в цій програмі не буде. Проект виходитиме російською мовою. На каналі заявляють, що таким чином підтримують ініціативу Нацради про збільшення частки російськомовних програм.

 

«Гражданская оборона» виходитиме на телеканалі ICTV щовівторка у вечірньому праймі.

 

Нагадаємо, у ранковому випуску програми «Факти» на телеканалі ICTV почав виходити розширений міжнародний блок хронометражем 5 хвилин. Ведучою блоку стала Катерина Тарута, донька донецького губернатора Сергія Тарути, за освітою економіст, що кілька років працювала ведучою музичного каналу М1 (разом з ICTV входить до телегрупи StarLightMedia).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY