detector.media
19.08.2014 12:10
«Цензор.нет» запрошує у новий проект журналістів, які готові працювати в зоні АТО
«Цензор.нет» запрошує у новий проект журналістів, які готові працювати в зоні АТО

Інтернет-видання «Цензор.нет» створює відділ військових кореспондентів, який очолить журналістка Вікторія Ясинська. Про це повідомив головний редактор видання Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

 

«Очолити його (відділ - ТК) я попросив чудову журналістку, яка пише особисті історії героїв - VikaYasyns'ka. Завжди захоплювався її приголомшливими розповідями про майданівців. Хочу, щоб Віка допомогла нам створити галерею героїв війни за незалежність України. Офіцерів, рядових бійців...Тих, хто виборює своїм потом і кров'ю перемогу на передовій. Віка в повну силу розгорне роботу з вересня», - зазначив пан Бутусов.

 

Для роботи у відділі редакція шукає ще щонайменше двох журналістів-репортажників, які писатимуть портретні нариси про солдатів. «Потрібні ті, хто вміє писати, хто готовий працювати в зоні АТО. Звертайтеся до Віки (не до мене), вона буде розбиратися, ми з нею будемо радитись», - написав головред «Цензор.нет».

 

Нагадаємо, 13 серпня Юрій Бутусов вперше заявив про плани створення нового розділу свого видання про героїв АТО і написав, що збирає історії про кожного солдата - мобілізованого і добровольця, «які йшли захищати Батьківщину просто тому, що почуття справедливості і готовність віддати життя за Батьківщину у них були сильніші за будь-які папірці, погодження, інструкції, які не просили нічого, крім місця в бойовому строю ... Ми вас не забудемо». 

 

Тоді ж у коментарі «Детектор медіа» Юрій Бутусов зазначив, що проект стане однією з рубрик «Цензора», і новини з нього обов'язково друкуватимуться у головній стрічці новин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY