detector.media
15.08.2014 19:40
На «Еспресо TV» з’явиться нове політичне ток-шоу «Час Ч» з Єгором Чечериндою
На «Еспресо TV» з’явиться нове політичне ток-шоу «Час Ч» з Єгором Чечериндою

На каналі  «Еспресо TV» 26 серпня стартує нове політичне ток-шоу «Час Ч». Про це повідомив у своєму Facebook головний редактор каналу Єгор Чечеринда, який буде ведучим нового проекту.

 

«Починаємо новий телевізійний сезон на "Еспресо" новою телевізійною програмою. Щоденне політичне ток-шоу у прямому ефірі. З обов'язковим інтерактивом з телеглядачами! Давно хотів назвати свою програму "Час Ч"!», - написав пан Чечеринда.

 

Нова програма виходитиме щодня о 20.00.

 

У політичному ток-шоу говоритимуть про вибори до парламенту

 

Нагадаємо, наприкінці червня Єгор Чечеринда повідомив, що канал «Еспресо TV» готує до ефіру політичне ток-шоу, за участю провідних українських політиків і громадських діячів. «Орієнтовно ми її планували на вересень, але у зв'язку з тим, що можуть бути призначені перевибори до парламенту, програма може з'явитися з початку або з середини серпня», - сказав він.

 

26 травня керівник служби новин телеканалу ТВі, ведучий програми «Сьогодні про головне» Єгор Чечеринда офіційно залишив свою посаду на каналі. Серед причин звільнення журналіст назвав кілька: фінансові проблеми каналу, неможливість досягти згоди з керівництвом каналу щодо творчих питань та питань керівництва колективом новин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY