detector.media
15.08.2014 16:30
Новий канал покаже на День Незалежності два сучасних українських фільми-фентезі
Новий канал покаже на День Незалежності два сучасних українських фільми-фентезі

24 серпня в ефірі Нового каналу відбудуться телепрем'єри українських фільмів - «Синевир» братів В'ячеслава і Олександра Альошечкіних та «Тіні незабутих предків» Любомира Левицького. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

«Синевир» - містичний трилер, «Тіні» - фентезі з елементами комедії, містики і пригод. Обидві стрічки вийшли в прокат у 2013 році. Дія в обох картинах відбувається у Карпатах. У зйомках були задіяні переважно молоді актори.

 

«"Тіні незабутих предків" і "Синевир" ідеально "лягли" у святкову сітку Нового каналу до Дня Незалежності.  Той факт, що за один рік в українському кінопрокаті з'явилося відразу два українських фентезі-проекти для молодої аудиторії, не міг залишитися поза нашою увагою. Тим більше, крім розважальної, картини виконують ще й пізнавальну функцію. Міфи і архетипи, які лягли в основу фільмів, раніше ставали об'єктами лише для досліджень етнографів і фольклористів. А завдяки цим фільмам вони мають усі шанси стати частиною сучасної української масової культури. До цього вітчизняний виробник не балував жанровим розмаїттям», - коментує начальник програмного відділу Нового каналу Олег Рой.

 

«Тіні незабутих предків» Новий канал покаже 24 серпня о 20.40, а «Синевир» - о 22.40.

 

Нагадаємо, канал НТН підготував до Дня Незалежності України три документальних фільми про знакові для України події та людей «Останній день СРСР», «Пересопницьке євангеліє» й трилогію «Україна 2014».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY