detector.media
14.08.2014 16:41
До 1 листопада - подання робіт на V Конкурс сучасної української драматургії «Драма.UA»
До 1 листопада - подання робіт на V Конкурс сучасної української драматургії «Драма.UA»

Мистецька ініціатива «Драбина» оголошує V Конкурс п'єс «Драма.UA». До участі в ньому допускаються авторські неопубліковані і непрезентовані раніше драматичні твори, які були написані протягом останніх двох років. Основна мета конкурсу- відкрити широкому загалу імена молодих талановитих українських драматургів, повідомляє сайт «Дивись.info» з посиланням на організаторів.

 

До участі прийматимуться твори, написані українською мовою або суржиком. Максимальна кількість п'єс від одного автора - дві. Переможця та декількох фіналістів конкурсу буде оголошено до 15 грудня. П'єса-переможець буде представлена у вигляді сценічного читання.

 

Учасники конкурсу повинні заповнити он-лайн анкету на сайті та надіслати роботи до 1 листопада. Інші деталі щодо участі можна прочитати на сторінці конкурсу.

 

Нагадаємо, 5 червня у Києві відбулось нагородження лауреатів премії  міжнародного конкурсу романів, п'єс та кіносценаріїв «Коронація слова-2014».  У номінації «П'єси» 1 премію отримала п'єса «Батяри, брати батяри!» Олексія Дроздовського (м. Київ), 2 премію - «Будинок милосердя» Оксани Смоли (м.Баштанка), 3 премію - «Гільйотина» Олеся Гриба (м.Київ).У номінації «П'єси для дітей» перемогу здобув твір «Казка про казку» Віктора Мироненка (м.Рівне).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY