detector.media
12.08.2014 16:01
GoodМedia Production зняла ролик на підтримку сімей українських військових (ВІДЕО)
GoodМedia Production зняла ролик на підтримку сімей українських військових (ВІДЕО)

Продакшн-студія GoodМedia Production створила ролик на підтримку сімей постраждалих і загиблих захисників України. Про це повідомляє видання «Медіаняня».

 

Відео під назвою «Ти поруч. Віримо. Живем...» було створено на замовлення Фонду оборони України з метою залучення благодійних коштів для сімей військових в зоні АТО.

 

Роботу над роликом очолили режисер Андрій Нестеренко, продюсер Кирило Тимошенко та оператор Ярослав Пилунський. В команді GoodМedia також працювали арт-директор Артем Гостєв, продакшн-менеджер Віктор Майков, художник-постановник Володимир Ольхов, кастинг-менеджер Олена Тимошенко та стиліст Ольга Олина. За пост-продакшн відповідала компанія The Coffee Post, музикальний супровід створений GADrecords.

 

Відео «Ти поруч. Віримо. Живем...» є вже другим мотиваційним роликом GoodМedia. До цього продакшн-студія створила відеороботу на підтримку добровольчих батальйонів в зоні АТО.

 

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» спільно з Міністерством закордонних справ України підготував відеоролик, присвячений українському пілотові Надії Савченко, яку незаконно утримують в СІЗО у Росії за звинуваченням у вбивстві співробітників телеканалу «Россия 1»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY