detector.media
11.08.2014 09:11
Арештовану на Луганщині ученицю документалістки Марини Разбєжкіної повинні звільнити сьогодні
Арештовану на Луганщині ученицю документалістки Марини Разбєжкіної повинні звільнити сьогодні

Сьогодні, 11 серпня, Національна гвардія України обіцяє звільнити з-під варти російську режисеру-докумнеталістка Беату Бубинець, яку було арештовано 10 серпня у місті Щастя (Луганська область). Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відома російська документалістка Марина Разбєжкіна.

 

«Беату знайшли! Ми знаємо, де вона. Ведуться переговори про її звільнення. P.S. Катя Горностай, киянка, і теж наша випускниця, щойно повідомила: Марина Олександрівна, ми написали в інформпідрозділ Нацгвардії. Прийшла відповідь: з нею все добре. Беата - вільна!!!! але відпустять завтра - бо вже ніч, темно», - написала Марина Разбєжкіна.

 

Беата Бубенець - режисера-документаліст, випускниця Школи Марини Разбєжкіної, вела зйомки в Україні, починаючи з подій Євромайдану. Вчора, 10 серпня, вона надіслала смс-повідомлення, що її арештували на Луганщині.

 

«Вона в Україні ще від часів Майдану. Знімала кіно. Десь півтори години тому Беата відправила своєму приятелю смску "мене арештували"», - написала Марина Разбєжкіна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY