detector.media
08.08.2014 16:48
Переможець цифрового конкурсу «Ескулап TV» змінив власника й директора
Переможець цифрового конкурсу «Ескулап TV» змінив власника й директора

Одна з «темних конячок» цифрового конкурсу - компанія «Аспера 2011», яка у 2011 році здобула на конкурсі ліцензію цифрового загальнонаціонального ефірного каналу під логотипом «Ескулап TV», змінила власника, місцезнаходження, директора і склад редакційної ради. Відповідні зміни на засіданні 7 серпня розглянула Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Замість Вікторії Глуховської власником компанії стало київське ТОВ «Топфільм медіа». За даними Єдиного державного реєстру, ТОВ «Топфільм медіа» - новостворена юридична особа зі статутним фондом у розмірі 5 тис. гривень (при цьому вона стала власником ТОВ «Аспера 2011» зі статутним фондом у розмірі 500 тис. грн.), яка була зареєстрована 24 червня 2014 року. Її керівник і власник - Ірина Кропива. Ця ж пані замість Вікторії Глуховської стала новим директором ТОВ «Аспера 2011».

 

Відтепер ТОВ «Аспера 2011» знаходиться за адресою вул. Булаховського 30-А в Києві - за цією ж адресою зареєстрована її компанія-власник ТОВ «Топфільм медіа». Раніше «Аспера 2011» була зареєстрована за однією адресою (вул. Червонопрапорна, 28-а в Києві) з іншими новачками цифрового конкурсу - ТОВ «Корона санрайс» і ТОВ «Голдберрі».

 

До редакційної ради ТОВ «Аспера 2011» увійшли Ірина Кропива та Юлія Землицька, з педради вибули Вікторія Глуховська та Єлизавета Курбанмагомедова.

 

Член Нацради Олег Черниш назвав ТОВ «Аспера 2011» «пустишкою». «Це компанія-пустишка, яка отримувала цифрову ліцензію», - нагадав він і запропонував перенести розгляд питання про переоформлення її ліцензії, щоб викликати і заслухати представників та дізнатися, чи стоять за компанією «живі люди».

 

Нацрада підтримала рішення про перенесення розгляду цього питання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY