detector.media
08.08.2014 14:25
Xsport ексклюзивно покаже чемпіонат світу з баскетболу, де вперше братиме участь збірна України
Xsport ексклюзивно покаже чемпіонат світу з баскетболу, де вперше братиме участь збірна України

Телеканал Xsport придбав ексклюзивні права на трансляцію в Україні чемпіонату світу з баскетболу серед чоловіків. Угоду було укладено з компанією-посередником Міжнародної федерації баскетболу (FIBA) ще минулого року, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі каналу.

 

Xsport придбав права на трансляцію на території України всіх матчів наживо із затримкою на безкоштовній та платній основі каналами аналогового та цифрового ефірного, кабельного та супутникового телебачення, а також на трансляцію в інтернеті на власному веб-сайті і на мобільних пристроях.

 

Також Xsport придбав неесклюзивні права на запис, відтворення та зберігання основного матеріалу та основних моментів кожного змагання.

 

Вартість угоди не розголошується.

 

Xsport транслюватиме чемпіонат світу з баскетболу з 30 серпня до 14 вересня.

 

У чемпіонаті вперше в історії братиме участь збірна України. В Іспанію, де відбудеться турнір, вирушають 24 команди. На груповому турнірі в групі С Україна зіграє з командами Домініканської Республіки, Фінляндії, Нової Зеландії, Туреччини і США.

 

За ходом підготовки національної збірної до чемпіонату світу, а також про новини від суперників, вболівальники можуть стежити у спортивних новинах на телеканалі Xsport, на сайті Xsport.ua та на сторінці Xsport у Facebook.

 

Для висвітлення самої події до Іспанії вирушає знімальна група телеканалу Xsport: кореспондент Олександр Даниленко та оператор Сергій Артеменко. Вони готуватимуть сюжети для новин, міжпрограмних заставок, а також новини для сайту каналу.

 

Які коментатори коментуватимуть матчі чемпіонату - наразі вирішується. Працюватимуть вони з київської студії.

 

Графік трансляцій матчів буде опубліковано на Xsport.ua. У прес-службі поки що не змогли уточнити, чи всі матчі показуватиме канал.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY