detector.media
08.08.2014 11:39
Андрія Мальчевського призначено директором департаменту мовлення групи «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)
Андрія Мальчевського призначено директором департаменту мовлення групи «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)

18 серпня у групі «1+1 медіа» на посаді директора департаменту розвитку мережі мовлення почне працювати Андрій Мальчевський. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

До цього Андрій Мальчевський обіймав посаду директора департаменту дистрибуції і розвитку мережі ТРК «Україна» (канали «Україна», НЛО TV, «Футбол 1», «Футбол 2», «Донбас», «Кіноточка»). Кар'єру в медіа галузі розпочав в 2005 році. Працював керівником з розвитку на українських телеканалах.

 

Нагадуємо, Олег Черниш, який раніше обіймав посаду директора департаменту розвитку мережі мовлення групи «1+1 медіа», залишив компанію у зв'язку з обранням його членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Враховуючи надзвичайно жорстку конкуренцію на телеринку, одним з ключових факторів успіху є люди. "1+1 медіа" має на меті залучати та працювати тільки з найкращими фахівцями медіапростору. І я дуже радий, що у цей непростий час, Андрій прийняв рішення приєднатись до нашої команди. Адже у нього є вагомий досвід в розвитку та побудові мереж мовлення, знання специфіки та особливостей ринку, широка практика в управлінні проектами та в дистрибуції платних каналів. Першочерговими задачами для Андрія та його команди стануть відновлення мовлення у східних регіонах та розвиток дистрибуції платних каналів, що має стати суттєвим додатковим джерелом доходів групи. Бажаю Андрію успіхів», - прокоментував нове призначення виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

 

Хто замінить Андрія Мальчевського в ТРК «Україна» - наразі невідомо, уточнили в прес-службі холдингу «Медіа Група Україна».

 

Нагадаємо, 11 серпня група «1+1 медіа» в тестовому режимі мовлення запустить міжнародний новинний телеканал Ukraine Today. Уже з 24 серпня мовлення відбуватиметься в повному обсязі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY