detector.media
08.08.2014 09:30
Журналіст «Еспресо.TV» Єгор Воробйов потрапив під обстріл терористів в прямому ефірі (ВІДЕО)
Журналіст  «Еспресо.TV» Єгор Воробйов потрапив під обстріл терористів в прямому ефірі (ВІДЕО)

7 серпня журналіст каналу «Еспресо.TV» Єгор Воробйов вів пряме включення зі студією, перебуваючи в під вогнем бойовиків в населеному пункті під Донецьком в зоні АТО. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

«Неподалік працює снайпер. Працює по нас міномет, гранатометники. Тільки-но чергова атака бойовиків була. Ми відбиваємося, тільки ви могли чути як стріляє танк. Годин п'ять тому група диверсантів підірвала автомобіль, що в нім переміщалися бійці військової міліції - загинули 3 чоловіка, один поранений. Відео дамо пізніше. Зараз була чергова атака, тому нам довелося переміститися з місця включення до бліндажів», - повідомив студії і глядачам Єгор Воробйов.

 

При цьому під час прямого включення було чути постріли і вибухи.

 

Журналіст також розповів, що вчора, 7 серпня,  терористи увесь день вели мінометний обстріл Донецька. «Цілий день ведеться мінометний обстріл Донецька, ми зараз з бойовою частиною, яка намагається припинити цей обстріл. Працюють міномети, працюють рухомі артустановки 80 калібру», - сказав Єгор Воробйов.

 

 

Нагадаємо,  8 липня, в Луганській області репортер телеканалу «Інтер» Роман Бочкала та оператор «Інтера» Василь Меновщиков разом з українськими військовими потрапили під мінометний обстріл терористів. Журналіст отримав травми внаслідок падіння з висоти, оператор не постраждав. 10 липня журналіст  ТСН каналу «1+1» Олександр Загородний із своїми колегами потрапив під обстріл в зоні АТО поблизу міста Сіверська (Донецька область).

 

«Детектор медіа»

Фото - скрін відео «Еспресо.TV»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY