detector.media
07.08.2014 18:25
Екс-керівник радіогрупи УМХ Валентин Резніченко очолив Український державний центр радіочастот
Екс-керівник радіогрупи УМХ Валентин Резніченко очолив Український державний центр радіочастот

Екс-голова правління радіогрупи УМХ (UMH Group) Валентин Резніченко призначений генеральним директором державного підприємства «Український державний центр радіочастот» (УДЦР). Про це повідомляє сайт УДЦР.

 

4 серпня його представив колективу УДЦР голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) Олександр Животовський.

 

Пан Животовський відзначив, що перед фахівцями УДЦР та НКРЗІ поставлено чимало завдань з удосконалення та розвитку вітчизняної телекоміндустрії. Голова НКРЗІ висловив сподівання, що їх реалізувати допоможе новий керівник УДЦР і колектив підприємства..

 

Новопризначений генеральний директор УДЦР подякував голові НКРЗІ за довіру.

 

До Валентина Резніченка, з грудня 2005 року, УДЦР керував Павло Слободянюк. 15 липня НКРЗІ на своєму черговому засіданні прийняла рішення про його звільнення згідно з пунктом 1 частини першої статті 41 Кодексу законів про працю України «за одноразове грубе порушення трудових обов`язків керівником підприємства, яке могло призвести до завдання шкоди УДЦР, зокрема, через неналежне виконання цим підприємством завдань, передбачених законодавством, в адміністративно-територіальних одиницях, у яких всупереч установленому порядку ліквідовано окремі філії УДЦР», повідомляє сайт НКРЗІ.

 

Павло Слободянюк заявив виданню Delo.ua, що оскаржуватиме своє звільнення в суді.

 

Нагадаємо, що Валентин Резніченко понад 18 років був топ-менеджером UMH і бізнес-партнером Бориса Ложкіна (нині - глави Адміністрації президента України). З березня 2003 року був віце-президентом UMH, співвласником радіогрупи, головою правління радіогрупи УМХ.

 

Після завершення угоди з купівлі UMH Group Сергієм Курченком у Бориса Ложкіна у листопаді 2013 року був одним з кількох медіаменеджерів з команди Бориса Ложкіна, які залишилися працювати в UMH з новим власником Сергієм Курченком.

 

У травні 2014 року залишив радіогрупу УМХ, яку замість нього очолила російський радіоменеджер Валерія Строганова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY