detector.media
07.08.2014 17:35
Оператор телеканалу НТН повернувся з полону терористів
Оператор телеканалу НТН повернувся з полону терористів

Оператор донецького корпункту телеканалу НТН Олександр Осадчий, який із 2 серпня перебував у полоні бойовиків терористичної організації «Донецька народна республіка», увечері 6 серпня повернувся додому в Донецьку. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

За інформацією Сергія Вендіна, журналіста донецького корпункту телеканалу НТН, 2 серпня в Донецьку Олександр Осадчий вийшов з дому та не повернувся. Втрату зв'язку з ним пов'язували зі зникненням світла в обстріляному спальному районі, де мешкає пан Осадчий і тривалу відсутність мобільного зв'язку в області.

 

4 серпня близько 14:00 до дружини оператора навідалися люди, які назвалися представниками ДНР та попросили у неї зарядку для телефона. На запитання про долю її чоловіка, вони повідомили, що з ним все в порядку і він незабаром повернеться додому.

 

Інформації про місцезнаходження та стан Олександра Осадчого не надходило до вечора 6 серпня, коли він повернувся додому.

 

За повідомленнями каналу НТН, люди, які захопили пана Осадчого, звинувачували його в тому, що він навідник, та протягом п'яти днів тримали у підвалі будівлі однієї із силових структур Донецька, допоки не було доведено, що він є працівником ЗМІ.

 

Про зникнення оператора стало відомо 6 серпня, однак «Детектор медіа» не розголошувала цю інформацію на прохання каналу НТН, оскільки це могло призвести до ускладнення визволення оператора з полону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY