detector.media
07.08.2014 11:33
Журналісти СТБ віддали свої премії у професійному конкурсі на дитячі майданчики
Журналісти СТБ віддали свої премії у професійному конкурсі на дитячі майданчики

Призери конкурсу «Правозастосування та управління в лісовому секторі. 2014» (ініціатор конкурсу - програма FLEG II (ЄІСП/Схід-2), інформаційній партнер - «Детектор медіа») Олена Жежера та Ольга Кучер, які виграли другу премію за журналістське розслідування «Бучанське Межигір'я: комуністичний слід Калєтніка», віддали свої преміальні (3 тисячі гривень) на карусель у Бучі на вулиці Тарасівській. Про це йдеться на сайті «громада Приірпіння».

«Ще одна співробітниця телеканалу СТБ Ірина Федорів свою спецпремію за перемогу у цьому ж журналістському конкурсі за статті про дерибан Біличанського лісу теж вирішила разом із мешканцями Коцюбинського, що проживають на Меблевій,  витратити на карусель для дітей», - повідомляє сайт.

 

Нагадаємо, 25 червня в представництві Світового банку в Україні відбувся фінал конкурсу «Правозастосування та управління в лісовому секторі. 2014». Це вже третій такий конкурс (попередні відбулися в 2011 та 2012 рр.). Він тривав з лютого по травень. Організатори вагалися, чи вдасться провести журналістський конкурс у часи російської агресії на Сході України, анексії Криму, інформаційної війни з РФ, позачергових виборів Президента та інших гарячих подій. Та дякуючи журналістам, які в усі часи знаходять можливість приділяти увагу лісівничій темі, конкурс відбувся.

 

З 25 лютого по 31 травня надійшло близько 100 матеріалів, що виходили в ефір та були опубліковані або спеціально створені для конкурсу з 1 липня 2013 року по 31 травня поточного року. 25 робіт було відібрано для розміщення на сайті «Детектор медіа» та відзначено гонорарами, а всі без винятку роботи було розміщено для загального доступу на сайті програми FLEG II.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY