detector.media
06.08.2014 16:29
Телеканал ATR змінив програмну концепцію
Телеканал ATR змінив програмну концепцію

Кримськотатарський телеканал ATR (ТОВ «Телевізійна компанія "Атлант-СВ"») змінив програмну концепцію - відповідні зміни до супутникової ліцензії каналу внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 31 липня.

 

Телеканал збільшив частку програм власного виробництва з 9 годин 20 хвилин до 12 годин 40 хвилин на добу, водночас на дві години зменшив частку національного телепродукту (до 14 годин 10 хвилин на добу) та відповідно збільшив частку іноземного продукту (до 9 годин 50 хвилин на добу).

 

Формат каналу замість розважально-інформаційного з фільмопоказом став інформаційно-розважальним з фільмопоказом. Збільшився обсяг інформаційно-аналітичних і публіцистичних, науково-просвітницьких, дитячих програм, зменшився - культурно-мистецьких, розважально-музичних програм і фільмопоказу.

 

Нагадаємо, що ТОВ «Телевізійна компанія "Атлант-СВ"» володіє ліцензіями на мовлення каналу ATR на супутнику та в ефірі на 27 ТВК у Сімферополі, а також ліцензією на мовлення радіо «Мейдан» на частоті 102,7 МГц у Сімферополі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY