detector.media
06.08.2014 12:15
На «Інтері» вийде турецький серіал, що знімався у Карпатах, Санкт-Петербурзі та Стамбулі
На «Інтері» вийде турецький серіал, що знімався у Карпатах, Санкт-Петербурзі та Стамбулі

Невдовзі в ефірі «Інтера» вийде турецький серіал «Курт Сеіт і Шура». Про це в інтерв`ю «Детектор медіа» розповіла кінопродюсер Олена Єршова.

 

За словами пані Єршової, в другій головній ролі серіалу задіяний турецький актор Усхан Чакир, який знімався у стрічці українсько-турецького виробництва «Люби мене» Марини Ер Горбач та Мехмета Багадир Ера, продюсером якої виступає Олена Єршова.

 

 

Кадр із фільму «Люби мене». У Головній ролі знявся турецький актор Усхан Чакир

 

Участь у кінодрамі стала акторським дебютом Усхана Чакира. І він виявився успішним.  Стрічка взяла участь у понад 25-міжнарожних кінофестивалях та завоювала численні призи. На V Одеському міжнарожному кінофестивалі Усхан Чакир переміг у номінації «Найкраща акторська робота» Національної конкурсної програми.

 

 

Кадр із серіалу «Курт Сеіт і Шура»

 

За сюжетом серіалу «Курт Сеіт і Шура», герої переживуть крах правлячої царської династії і Жовтневу революцію. На тлі  трагічних  історичних подій розгортається історія кохання між колишнім офіцером Царської армії лейтенантом Куртом Сеітом і шістнадцятирічної дівчиною з аристократичного роду Шурою, яка походить із Петрограда (Санкт-Петербурга).

 

 

Відома кримськотатарська письменниця Нермін Безмен

 

Серіал є адаптацією однойменного роману Нермін Безмен. Щоби описати історію кохання її діда, кримського татарина Курта Сеіта й Шури, вона довгі роки вела розслідування, вивчаючи історію свого роду, пишуть турецькі ЗМІ. В основі сюжету - реальні події.

 

Батальні сцени знімалися в Карпатах, Санкт-Петербурзі й Стамбулі.

 

Режисером виступив Хілаль Сарал.

 

В Туреччині серіал вийшов в ефірі телеканалу Star TV.


Нагадаємо, телеканал «1+1» почав транслювати турецькі серіали ще минулого року. Також серіали з Туреччини виходили в ефірі ТЕТ.

 

Детально про особливості турецького кіноринку читайте в інтерв`ю з Оленою Єршовою незабаром.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://tureckie-seriali.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY