detector.media
05.08.2014 20:48
На «Інтері» стартує документальний детектив «Склад злочину» з В'ячеславом Разбєгаєвим
На «Інтері» стартує документальний детектив «Склад злочину» з В'ячеславом Разбєгаєвим

11 серпня о 12.35 на «Інтері» відбудеться прем'єра детективного документально-художнього серіалу власного виробництва «Склад злочину», який виходитиме по буднях. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ведучий - актор В'ячеслав Разбєгаєв.

 

У документальному серіалі «Склад злочину» будуть висвітлені резонансні злочини радянської доби. Головними фігурантами проведених розслідувань стануть ділки тіньового бізнесу, серійні вбивці, економічні махінатори і розробники злодійських схем. У кожному фільмі буде відтворена повна картина злочину за спогадами учасників подій, матеріалами слідства і оперативними даними. У циклі використані також архівні матеріали МВС України.

 

За форматом документально-художній цикл буде  реконструкцією реальних кримінальних справ, хід подій у яких відтворюється за участю професійних акторів. «Кожна історія розкривається через художні реконструкції, а достовірність того, що відбувається - через документальні вставки ведучого, інтегрованого в події, а також свідчення очевидців. Постійними експертами проекту будуть представники МВС України», - зазначає телеканал.

 

Ведучий нового циклу відомий своїми ролями у російських детективних серіалах

 

Творці циклу також обіцяють глядачам можливість відчути ностальгію за побутом радянських часів. Ведучий В'ячеслав Разбєгаєв розповідатиме про злочин у контексті епохи: що володіло розумами, що носили, на що ходили в кіно, яка музика грала, а також, чому саме цей вбивця, ця жертва, цей злочин були можливі в цю епоху.

 

Нагадаємо, у липні телеканал «Інтер» спільно з клінікою «Надія» запустив документальний проект «Щастя з пробірки» про боротьбу з безпліддям.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY