detector.media
05.08.2014 18:10
Терористи узгоджують місця обстрілів з російськими і сепаратистськими телеканалами - РНБО
Терористи узгоджують місця обстрілів з російськими і сепаратистськими телеканалами - РНБО

Терористи обстрілюють об'єкти на Донбасі із пересувних мінометів для «картинки» російських і проросійських ЗМІ, намагаючись викликати паніку серед місцевого населення і дискредитувати українських військовослужбовців. Про це заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє «Укрінформ».

 

На об'єкти після обстрілу одразу ж прибувають знімальні групи каналів LifeNews, «Россия 24» та «Луганськ 24», і у відзнятих сюжетах звинувачують в руйнуваннях і жертвах українських силовиків. За переконанням РНБО, це свідчить про спланованість та узгодженість дій терористів і журналістів російських і сепаратистських телеканалів.

 

«На місце обстрілу майже відразу прибувають кореспонденти російських і проросійських каналів LifeNews, "Россия 24" та "Луганськ 24". З чого можна зробити висновки, що район обстрілу вибирається заздалегідь та узгоджується із російською стороною. Російські телеканали оприлюднюють відзняте відео як начебто докази обстрілів українських військових», - сказав Андрій Лисенко.

 

Нагадаємо, 28 липня Національная рада з питань телебачення і радіомовлення повідомила про відновлення мовлення радіостанції «Радіо 24» у Донецьку і Луганську.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY