detector.media
05.08.2014 12:27
До 14 вересня – подання заявок на отримання двох річних стипендій Британської ради з вивчення англійської мови

Британська рада оголошує конкурс на дві річні стипендії з вивчення англійської мови для професіоналів, які працюють у галузі культури та мистецтва. До участі запрошуються арт-менеджери, професіонали креативної сфери, журналісти, які пишуть про культуру, та митці, які прагнуть покращити свою англійську мову.

 

«Українська культура та мистецтво стають частиною європейського культурного простору, де знання англійської є невід'ємною складовою успішної роботи митців та арт-професіоналів. Британська рада сприятиме професійному розвитку двох українських талановитих фахівців, надаючи часткову стипендію на вивчення англійської мови», - йдеться в повідомленні Британської ради.

 

Два переможці стануть студентами річного очного курсу myClass.

 

myClass - це нова, гнучка форма вивчення англійської, що дозволяє студентам керувати своїм навчанням: обирати день, час, викладача та тему заняття. Студент може самостійно визначати інтенсивність навчання та пройти курс у коротший або довший термін.

 

Курс передбачає 120-годинне навчання у Британській раді в Києві, яке розпочнеться після 1 жовтня 2014 року. Британська рада покриває 75% вартості навчання та безкоштовно надає всі навчальні матеріали. Переможці мають самостійно сплатити перші 30 годин курсу (25% вартості курсу - 3500 грн.)

 

До участі запрошуються професіонали, які останні три роки працюють в українській культурній сфері, володіють англійською мовою на середньому рівні (В1-В2) та ці знання необхідні їм для професійного розвитку.

 

Учасники мають надіслати до 14 вересня на електронну скриньку arts@britishcouncil.org.ua такі документи:

1. Резюме (українською або англійською мовами).

2. Мотиваційний лист українською мовою на тему: Важливість володіння англійською мовою для власного професійного шляху

 

Переможці будуть визначені наприкінці вересня. Британська рада зв'яжеться тільки з переможцями конкурсу.

 

Деталі конкурси можна прочитати на офіційній сторінці Британської ради.

 

У разі виникнення питань слід звертатися за адресою arts@britishcouncil.org.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY