detector.media
04.08.2014 19:19
Суспільне радіо має шанс створити конкурентне спортивне мовлення - Валентин Щербачов
Суспільне  радіо має  шанс  створити конкурентне спортивне мовлення - Валентин  Щербачов

Суспільне  радіо в Україні має  шанс  створити конкурентне спортивне мовлення. Таку думку відомий спортивний журналіст Валентин  Щербачов висловив під час ефіру в інтерактивному проекті Романа Коляди «Український  вимір» в ефірі УР-1. Про це повідомляє прес-служба Національної радіокомпанії України (НРКУ).

 

Зокрема, пан Щербачов відзначив небхідні засади виробництва якісної спортивної складової у суспільному мовленні:

- гарантоване    загальнонаціональне  покриття  та   поширення сигналу за  допомогою  супутників  за  межі України;

-залучення високопрофесійних кадрів для спортивної журналістики та їх виховання, створення окремих каналів та проектів з метою пропаганди фізичної культури;

-диференційованого підходу до платників податку на суспільне мовлення;

-важливість благодійництва і спонсорства у передачах спортивної тематики, трансляціях чи прямих включеннях, коли потенційними рекламодавцями бажатимуть виступити виробники харчової чи сільськогосподарської продукції, промислових товарів (за винятком алкоголю та цигарок);

-відродження і розвиток спортивних юнацьких шкіл та клубів, військово-технічних  видів  спорту (стрілецькі змагання, різні  види спортивної боротьби, веслування, плавання, стрибки з парашутом тощо).

 

Наступний випуск «Українського виміру», присвячений обговоренню проблем створення суспільного мовлення, вийде в ефірі УР-1 11 серпня о 13.10.

 

Нагадаємо, раніше генеральний директор Національної радіокомпанії України Тарас Аврахов заяив, що найважливіша дискусія щодо створення суспільного мовлення має стосуватися контенту.

                                                                                  

«Детектор медіа»

                                                           
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY