detector.media
04.08.2014 18:52
Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»
Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»

Сьогодні, 4 серпня, невідомі намагалися знеструмити будівлю телеканалу «112 Україна», заклавши вибуховий пристрій у трансформаторну установку, яка живить офіс. Співробітників телеканалу евакуювали з офісної будівлі, а мовлення було призупинено на час знешкодження пристрою. Про це повідомляє інформаційна агенція 112.ua.

 

«Невідомі намагалися знеструмити будівлю, в якій знаходиться офіс телеканалу "112 Україна". Зловмисники підклали два саморобних пристрої до трансформаторної будки, яка забезпечує електроенергією тільки цю будівлю. Один з пристроїв здетонував напередодні, однак не наніс шкоди трансорфматорній будці та довкіллю», - повідомили на каналі.

 

Другий пристрій, за даними каналу, оперативно знешкодили правоохоронці та вибухо-технічна лабораторія.

 

На час проведення слідчих дій, роботу трансформатора довелося призупинити. Згодом ефірне мовлення «112 Україна» швидко було відновлено.

 

 

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві, 4 серпня о 12:30 до столичної міліції надійшла інформація про те, що на вулиці Дегтярівський, 21 біля трансформаторної установки виявлено підозрілий предмет.

 

На місце виклику виїхали спеціалісти вибухо-технічних служб, кінологи та працівники МНС. Правоохоронці виявили ємність, в якій, за попередніми висновками, містився порох. Вилучену речовину та ємність направлено для проведення експертизи.

 

Слідчий відділ Шевченківського районного управління міліції за фактом інциденту відкрив кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство». Триває досудове розслідування.

 

 

Нагадаємо, увечері 25 липня в будівлю, де знаходиться телеканал «112 Україна», невідомий чоловік кинув пляшку із запальною сумішшю. Міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 - «Умисне знищення або пошкодження майна».

 

«Детектор медіа»

Фото - 112.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY