detector.media
04.08.2014 17:49
Новим ведучим програми «События дня» каналу «Україна» став Максим Сікора
Новим ведучим програми «События дня» каналу «Україна» став Максим Сікора

З 4 серпня ведучим інформаційної програми «События дня» на каналі «Україна» став Максим Сікора, колишній ведучий блоку економічних новин телеканалу. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Максим Сікора приєднався до команди каналу «Україна» в серпні 2012 року в якості ведучого і автора рубрики «Економіка і бізнес» ранкового шоу «Ранок з Україною». Тепер глядачі телеканалу побачать його в ролі ведучого інформаційної програми «События дня».

 

Разом з Ольгою Грицик Максим Сікора буде підводити підсумки дня, робити висновки і надавати прогноз розвитку подій.

 

«Я дуже радий, що приєднався до команди «Событий дня». У нашій роботі дуже важливо пам'ятати, що світ інформації дуже різноманітний, і часом у ньому складно розібратися. Але за будь-яких обставин, головне - об'єктивно донести інформацію глядачеві, допомогти йому розібратися в суті подій та зробити висновки самостійно. Адже найважливіше в журналістиці - це виправдовувати глядацьку довіру», -  сказав пан Сікора.

 

Максим Сікора закінчив Київський міжнародний університет за спеціальністю «Журналістика». Кар'єру в медіагалузі почав у 2000 році. За цей час він обіймав посади редактора, шеф-редактора, сценариста, кореспондента і ведучого на регіональних та загальнонаціональних каналах.

 

Нагадаємо, 23 червня новою ведучою денних і вечірніх випусків інформаційної програми «События» на каналі «Україна» стала екс-ведуча «Новин» каналу «Інтер» Анна Панова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY