detector.media
04.08.2014 14:01
В Одесі суд амністував власника торгового павільйону, де побили журналістів
В Одесі суд амністував власника торгового павільйону, де побили журналістів

Приморський районний суд Одеси звільнив від кримінальної відповідальності на підставі закону про амністію власника торгового павільйону, який у березні побив працівників «Третього цифрового» телеканалу Дмитра Михайленка та Влада Недєльського. Про це повідомляє видання «Думская».

 

Дії чоловіка кваліфікували за ст.171 Кримінального Кодексу «перешкоджання законній професійній діяльності журналіста». Свою вину власник визнав повністю. Прокурор та постраждалі не виступали проти застосування до підсудного амністії.

 

Інцидент відбувся 7 березня в Одесі на перетині Різовської і Колонтаївської вулиць, де знімальна група «Третього цифрового» готувала сюжет про міські «наливайки» для програми «Остання крапля». Невідомі  напали на журналіста Дмитра Михайленка та оператора Влада Недєльського, повідомляла «Думская». Як розказали постраждалі, на них напали молодики високого зросту і спортивної статури.

 

«Після слів, що «ми - журналісти», нас почали бити. У оператора розбили камеру і забрали її з собою. Ми викликали таксі і поїхали в Портофранківське відділення міліці. Вважали, що так швидше», - розповів пан Михайленко.

 

В результаті нападу у Дмитра Михайленка було зламано ребро, він також отримав синець під оком. Владу Недєльському розбили обличчя та зламали ніс.

 

До кримінальної відповідальності притягли, як повідомляє «Думская», лише одну людину - власника торгового павільйону.

 

«Детектор медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY