detector.media
04.08.2014 11:18
Закарпатця засуджено на три роки умовно за розповсюдження сепаратизму у Facebook
Закарпатця засуджено на три роки умовно за розповсюдження сепаратизму у Facebook

Прокуратура Закарпаття повідомляє про засудження на три роки умовно місцевого мешканця Владислава Сверловича,  який у соціальній мережі Facebook поширював заклики до сепаратизму. Про це передає «Укрінформ».

 

«Відбувся суд над жителем Закарпаття Владиславом Сверловичем, який у соціальній мережі Facebook поширював заклики до сепаратизму. Підсудний вину повністю визнав та уклав угоду з прокурором, що таких дій він більше не робитиме. Відповідно до рішення суду, він отримав три роки умовно з відтермінуванням вироку на один рік», - повідомили у прес-службі прокуратури.

 

Засуджений є членом проросійської так званої «русинської» організації.

 

Разом з тим, слідчим відділом Служби безпеки України в Закарпатській області закінчено досудове розслідування кримінального провадження відносно ще одного жителя Закарпаття, який публічно закликав до насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади в Україні.

 

«Обвинувачувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Ужгородського міськрайонного суду для розгляду», - поінформували в СБУ.

 

Нагадаємо, у місті Береговому (Закарпатська область) міліція затримала колишнього мешканця Горлівки (Донецька область), який поширював ідеї сепаратизму у відеохостингу YouTubе.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY