detector.media
04.08.2014 09:48
МВС планує заборонити в’їзд в Україну близько 500 російським діячам культури
МВС планує заборонити в’їзд в Україну близько 500 російським діячам культури

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що МВС готує перелік близько 500 російських діячів культури, яким буде заборонено в'їзд в Україну. Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook з приводу дискусіє щодо зриву концерту української поп-співачки Ані Лорак в Одесі.

 

«Ми зараз зі свого боку готуємо список із забороні в'їзду в Україну близько 500 російських діячів, що схвалили анексію Криму і розділ України. І я вважаю правильним не давати їм заробляти грошей на концертах та виступах в Україні - нехай їдуть виступають в Крим перед чайками на порожніх пляжах», - повідомив Антон Геращенко.

 

Він також заявив, що не схвалює дії Ані Лорак та інших діячів естради, культури і мистецтва по відношенню до Росії. Водночас, радник міністра МВС не вважає провину пані Лорак «настільки великою», щоб заборонити їй виступати в Україні.

 

Як повідомляла «Дуся», російський депутат Віктор Мілонов запропонував заборонити співаку українського походженні Івану Дорну виступати у Росії за появу на сцені фестивалю «Новая волна» у футболці з тризубом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY