detector.media
31.07.2014 16:05
Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар
Політична реклама має бути заборонена – Вікторія Сюмар

Політичні партії мають фінансуватися з бюджету, політична реклама має бути заборонена. Про це зазначила колишній заступник секретаря РНБО і телеведуча Вікторія Сюмар у блозі на «Українській правді».

 

Про це вона заявила у рамках дискусії з політичної реформи в Україні.

 

«Парламент має бути обраним за пропорційною системою з відкритими списками, зниженим виборчим бар'єром та дозволеними блоками. Політичні партії мають фінансуватися з бюджету, політична реклама має бути заборонена (бо політика - це робота партій з виборцями внизу, а не спілкування розкрученого лідера з народом винятково в телевізорі), медіа мають забезпечити вільний доступ всім учасникам виборів», - заявляє Вікторія Сюмар.

 

На її думку, варто подумати також і про те, чи не встановити обмеження для власників великого бізнесу бути медіавласниками, гарантуючи одночасно прозорість власності на ЗМІ. Такі обмеження існують, наприклад, в Грузії.

 

Нагадаємо, колишній журналіст, голова Люстраційного комітету на громадських засадах Єгор Соболєв та екс-заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Вікторія Сюмар  разом з громадськими активістами Юрієм Дерев'янком, Ольгою Галабалою, Сергієм Тараном, Сергієм Івановим, Русланом Форостяком  й іншими об'єднуються в партію «Воля».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY