detector.media
31.07.2014 12:47
У Луганську повністю припинено трансляцію українських телеканалів - «Укрінформ»
У Луганську повністю припинено трансляцію українських телеканалів - «Укрінформ»

30 липня у захопленому терористами Луганську припинилося мовлення усіх українських телеканалів. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на свідчення місцевих жителів.

 

«З 30 липня вимкнули всі українські канали, давно не працює (тижнів зо два) радіо «Ера», на частотах державного FM-радіо «Пульс» звучать заклики «поповнювати лави армії південного сходу» і спеціально написані пропагандистські пісні із словами «Вставай, Донбасс! Ты будешь новым Брестом...», - розповів співбесідник агентства.

 

Нагадаємо, ефірне мовлення українських телеканалів у Луганську було припинене після того, як місцеву обласну державну телерадіокомпанію захопили терористи. Водночас у пакетах кабельних операторів  міста залишались деякі українські телеканали - насамперед ті, що не мали новинного блоку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 29 липня провайдери кабельного телебачення в Донецьку відключили останні українські канали, що залишалися в сітці мовлення.  «Вчора (29 липня - Ред.) принесли новий список на відключення», - розповів співробітник одного з провайдерів. За його словами, замість українських будуть включені інші, раніше непопулярні канали. Багато абонентів відмовляються від сформованого таким чином пакета телеканалів. 

 

17 липня голова Нацради Юрій Артеменко казав, що знайдено технічне рішення, як відновити українське мовлення на міста Донецьк, Луганськ і Горлівку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY