detector.media
29.07.2014 16:01
СТБ покаже власний серіал з українськими акторами «Коли ми вдома»
СТБ покаже власний серіал з українськими акторами «Коли ми вдома»
Скетчком на замовлення СТБ знімає кінокомпанія StarLight Films телегрупи StarLightMedia

У новому телесезоні в ефірі телеканалу СТБ стартує комедійний серіал власного виробництва «Коли ми вдома». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це скетчком про еволюцію сімейних стосунків - від початку сумісного проживання та до старості. Головні герої - п'ять українських сімейних пар різного віку та ступеню розвитку стосунків, які не знайомі між собою. Події в комедійному серіалі розгортаються в стінах квартир, де мешкають пари, та побудовані на коротких історіях із сімейного життя.

 

 

Над скетчкомом працює українська команда кінокомпанії StarLight Films (продакшн телегрупи StarLightMedia, до якої також входить канал СТБ), а в серіалі знімаються виключно українські актори.

 

«У нас була принципова позиція - знайти саме українців. Хотілось, аби серіал мав місцевий колорит. Український глядач має впізнати в героях нашої комедії себе. Тому тут і українська та російська мови, і суржик, все намішано. Ми дуже довго підбирали акторів, здатних втілити на екрані персонажів українського сьогодення. Завдання виявилось непростим, оскільки працювати в жанрі комедії - каторжна праця. Дарма, що кастинги тривали більше року, ми дуже задоволені затвердженим складом акторів, - розповідає Максим Литвинов, режисер-постановник серіалу та директор StarLight Films.

 

 

«У нашому скетчкомі сімейні пари не пов'язані між собою, але в той же час їх проблеми дуже схожі. Ми показуємо еволюцію сімейних стосунків з основними її етапами: коли пара щойно з'їхалась, поява першої дитини, криза середнього віку, пенсія, а в україномовній парі причина проблем - проживання невістки зі свекрухою під одним дахом, сучасна «Кайдашева сім'я». Серіал комедійний та дуже легкий для перегляду, і, відповідно, дуже важкий для виробництва», - додає пан Литвинов.

 

 

Режисер-постановник - Максим Литвинов (шоу «Х-фактор», «Україна має талант», «Танцюють всі!», серіал «Швидка допомога»), головні режисери - Максим Литвинов і Антон Щербаков («Орел і решка», «Таксі»), креативні продюсери - Дмитро Танкович, Павло Кривчик та Олексій Поляков, головний редактор - Тала Онищук.

 

У ролях: Станіслав Боклан, Кирило Бін, Олена Алимова, Катерина Кістень, Костянтин Войтенко, Тетяна Шеліга, Олексій Трітенко, Катерина Колесник, Андрій Пономаренко, Ірина Андрєєва та Тетяна Зіновенко.

 

 

Комедійний серіал «Коли ми вдома» виробництва кінокомпанії StarLight Films на замовлення телеканалу СТБ вийде в ефір у новому телесезоні.

 

 

Нагадаємо, що наступного року телеканал СТБ покаже серіал «Червоні браслети» спільного виробництва кінокомпаній Film.ua (Україна) та AVK Productions (Росія), який є українсько-російською адаптацією однойменного іспанського серіалу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY