detector.media
29.07.2014 14:44
Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан
Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан

У новому проекті телеканалу «1+1» про перетворення жінок «Поверніть мені красу» за зміну стилю героїнь відповідатиме український дизайнер Андре Тан. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», героїнями шоу стануть жінки, яким недоліки зовнішності завадили досягти бажаних успіхів в житті. Зйомки проекту веде компанія Sister's Production, програма вийде в ефір уже цієї осені.

 

«За свої 30 років я змінив імідж понад 10 тисяч жінок, і зараз я можу реалізувати цей досвід у проекті «Поверніть мені красу». Для героїнь цей проект - останній шанс почати нове життя. Вони прийшли в шоу не для того, щоб підправити собі носик або збільшити груди. Саме життя змусило героїнь звернутися по допомогу до професіоналів, які допоможуть їм повністю змінитися і зроблять так, щоб жінки полюбили себе і своє відображення в дзеркалі. Цей проект - виклик як для учасниць, так і для мене», - стверджує Андре Тан.

 

Продюсери шоу зазначили, що кастинг стиліста у «Поверніть мені красу» тривав не один день, і саме Андре Тан виявився найбільш близьким за духом до ідеї програми. «Ми знайомі з ним давно і знаємо, що Андре - не просто дизайнер, який шиє одяг. Він підбирає людям стиль, який цілком відповідає їхньому внутрішньому і зовнішньому світові й допомагає їм розкритися як особистостям», - коментують у Sister's Production.

 

Нагадаємо, у попередніх повідомленнях каналу зазначалося, що стилістом проекту буде Ільяс Сахтара.

 

У шоу «Поверніть мені красу» трансформації героїнь, як зовнішні, так і внутрішні, відбуватимуться за допомогою «Команди порятунку», кожен член якої є фахівцем у своїй сфері. До неї, окрім Андре Тана, входять заслужений лікар України, член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів Ростислав Валіхновський, пластичний хірург Дмитро Слоссер, який працює на міжнародному ринку і має досвід у реконструктивній хірургії, психотерапевт Олена Любченко, яка має 15-річний психотерапевтичний досвід. «Команда» рятуватиме не тільки красу героїнь, але й їхню сім'ю, стосунки з близькими.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY