detector.media
29.07.2014 13:54
«КиберБеркут» заявив, що заблокував сайт Президента України, і висунув ультиматум
«КиберБеркут» заявив, що заблокував сайт Президента України, і висунув ультиматум

Сьогодні, 29 липня, станом на 13.30 не завантажується сайт Президента України president.gov.ua . Користувачі повідомляють «Детектор медіа», що сайт не працює вже протягом двох годин.

 

В Адміністрації Президента України допускають, що причиною блокування сайту глави держави може бути DDoS-атака, повідомляють «Українські новини» з посиланням на джерело в АП.

 

За словами джерела, зараз з'ясовуються причини і усуваються неполадки на сайті.

 

Водночас на сайті так званого «КиберБеркута» cyber-berkut.net з'явилось повідомлення, що сайт Президента України було заблоковано хакерами цього об'єднання.

 

«Сьогодні ми, "КиберБеркут" і наша "КиберАрмия", заблокували роботу сайту президента України Порошенко. Дякуємо за співпрацю спеціалістів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, з якими плануємо тісно взаємодіяти в найближчому майбутньому», - заявляють кібер-терористи.

 

Хакери також висунули ультиматум: «Ми не зупинимося доти, поки не буде почутий голос народу України, що вимагає припинення артилерійських обстрілів міст і проведення кримінального розслідування діяльності силових структур України на Донбасі!».

 

Нагадаємо, вчора, 28 липня, виконавчий директор російського холдингу News Media і глава телеканалу LifeNews Ашот Габрелянов заявив, що всі ресурси компанії, включаючи сайт газети «Известия», піддаються потужній DDoS-атаці з України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY