detector.media
28.07.2014 16:43
Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником
Порошенко призначив колишнього особистого піарника Тимошенко своїм радником

Президент Петро Порошенко призначив журналіста, піарника і політтехнолога Олега Медведєва своїм позаштатним радником. Відповідний указ глава держави підписав 25 липня, повідомляє «Українська правда».

 

Як відомо, Олег Медведєв останні десять років вважався одним з головних піарників БЮТ і особисто Юлії Тимошенко.

 

На президентських виборах-2014 він, як пище «Українська правда»,  працював на кандидата Петра Порошенка, в ніч виборів перебував у його виборчому штабі.

 

Згідно з досьє видання «ЛІГАБізнесІнформ», Олег Медведєв, почав свою кар'єру в 1990 році у якості кореспондента інформагентства «Постфактум». Потім протягом 10 років працював у газеті «Коммерсант», у газеті «Киевские ведомости», почавши з посади власкора у Москві і закінчивши  головним редактором, був оглядачем, редактор відділу економіки і політики, шеф-редактором журналу «Деловые люди».

 

У 2001 році став піар-директором партії Михайла Бродського «Яблуко».  У 2003-2005 роках - піар-консультант, радник-консультант лідера блоку «Наша Україна» Віктора Ющенка. У 2005-2006 роках - керівник департаменту піар-технологій виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко. З лютого 2005 по вересень 2007 року - шеф-редактор інтернет-проекту «Обозреватель» і одночасно - радник прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. У 2006 і 2007 роках був одними з ідеологів і керівників виборчої кампанії блоку Юлії Тимошенко на виборах до Верховної Ради. У 2008-му керував піар-кампанією БЮТ на дострокових виборах до Київради і столичного мера.

 

Свого часу Олег Медведєв заявив про свого патрона:  «Для неї найбільший комфорт - коли можна найбільш повно проявити свій трудоголізм і викластися на повну силу для реалізації якихось завдань. Краща середу для неї - це робота. Я більшого трудоголіка, ніж Юлія Володимирівна, у своєму житті не бачив». Політтехнолог також додав, що для Юлії Тимошенко «будь-яка ситуація виграшна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY