detector.media
28.07.2014 14:22
ICTV запускає випуск «Фактів» російською і включення «Голосу Америки»
ICTV запускає випуск «Фактів» російською і включення «Голосу Америки»

Із 29 липня телеканал ICTV розширює інформаційний блок. В ефірі телеканалу з'явиться російськомовний випуск «Фактів», а також включення «Голосу Америки». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

15-хвилинний російськомовний випуск програми «Факти» з підсумками дня виходитиме в ефір по буднях о 22:05. Вести його буде ведучий вечірнього випуску «Фактів».

 

«Випуск російською мовою - це наш внесок в об'єднання країни, жест взаєморозуміння. Якщо цей випуск стане рідним хоча б для кількох російськомовних українців, наших нових глядачів, я буду цьому дуже рада», - каже головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк.

 

Окрім того, щовечора на ICTV буде пряме 5-хвилинне включення державного телеканалу іномовлення США «Голос Америки». Випуск з'являтиметься в ефірі о 22:20, відразу після російськомовних «Фактів».

 

Як відомо, програми «Голосу Америки» ретранслює 5 канал.

 

Нещодавно Національна рада з питань телебачення і радіомовлення попросила керівників усіх телерадіокомпаній збільшити обсяги інформаційного мовлення, а також давати контент російською мовою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY