detector.media
26.07.2014 10:53
Невідомий намагався підпалити офіс «112 Україна». Порушено кримінальну справу
Невідомий намагався підпалити офіс «112 Україна». Порушено кримінальну справу

У будівлю, де знаходиться телеканал «112 Україна», невідомий чоловік кинув пляшку із запальною сумішшю. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Напад було скоєно 25 червня близько 21:30. За даними каналу, невідомий в масці під'їхав на велосипеді до входу в телекомпанію. Після цього він зняв рюкзак, дістав з нього пляшку із запальною сумішшю і кинув її у вхідні двері. Обшивка дверей була пошкоджена вогнем, але охорона спрацювала миттєво - загоряння було ліквідоване.

 

За словами очевидців, на протилежному боці вулиці в цей час нібито  чекав ще один чоловік у масці. Він під'їхав до будівлі на мопеді. Після нападу обидва зникли в невідомому напрямку.

 

Інцидент зафіксували камери відеоспостереження:

 

 

На місце події викликали співробітників правоохоронних органів. Як повідомляє відділ зв`язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві, слідчим відділом Шевченківського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 - «Умисне знищення або пошкодження майна», санкція якої передбачаєпокарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцятироків. Вживаються заходи щодо встановлення особи, яка причетна цього кримінального правопорушення. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY