detector.media
25.07.2014 14:09
Канал «Україна» запускає мейковер-шоу «Моє нове життя» за голландським форматом
Канал «Україна» запускає мейковер-шоу «Моє нове життя» за голландським форматом

Телеканал «Україна» готує мейковер-шоу «Моє нове життя» за голландським форматом Een Nieuw Begin. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Адаптувати новий формат на замовлення телеканалу «Україна» буде телевізійний продакшн OK Media. Шоу вийде в ефір у 2015 році.

 

«Кожен випуск програми «Моє нове життя» - це справжня історія подолання, героїнею якої стає реальна жінка, що опинилась в непростій життєвій ситуації. Вона не змирилась зі своєю долею і готова змінитися та стати щасливою», - анонсує нову програму канал.

 

Ведучою нового проекту стане психолог Наталя Ломоносова, яка є одним з постійних експертів програми «Говорить Україна». «Незадоволеність власною зовнішністю - це психологічний комплекс, проблема, що живе у нас в голові. Але позбутися її реально! У вас є рішучість та бажання змінитись? Ми допоможемо вам подолати усі труднощі на шляху до нового життя, якщо ви самі готові його змінити», - запрошує на кастинг Наталя Ломоносова.

 

«Оптимізм, віра у власні сили та мотивація до позитивних змін - це найважливіші складові проекту «Моє нове життя». На прикладі учасниць, ми покажемо глядачеві різноманітні шляхи вирішення життєвих проблем, допоможемо в них розібратись та отримати безцінний досвід», - сказала директор департаменту планування програм телеканалу «Україна» Юлія Гатітуліна.

 

Для участі в шоу «Моє нове життя» канал «Україна» шукає жінок старших 25 років, які готові розпочати нове життя.

 

Детальна інформація щодо кастингів та анкета - на офіційному сайті каналу «Україна».

 

Нагадаємо, у липні телеканал «Україна» оголосив про початок кастингів в нове вокальне шоу - української адаптації турецького формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим»).Програма вийде в 2015 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY