detector.media
25.07.2014 10:55
Бійців «Донбасу» «вбили» у російському інтернеті - командир батальону спростував повідомлення
Бійців «Донбасу» «вбили» у російському інтернеті - командир батальону спростував повідомлення

У ніч на 25 липня, після звільнення від терористів міста Лисичанська (Луганська область) у російській частині мережі інтернет було розповсюджено повідомлення, що загибель всіх бійців добровольчого батальйону «Донбас», які брали участь у визволенні міста. Про це повідомляє ТСН.ua.

 

Командир батальйону Семен Семенченко спростував ці повідомлення і заявив, що всі бійці «Донбасу» живі.

 

«Уранці поспав дві години. Прокидаюся, а мені й кажуть: "Друже командир, нас усіх уночі убили". Дивлюся в інеті - і точно. Вночі. Усіх. Вирізали начисто. Кремлівські мрійники... Звертаюся до вражин і під триколором, і під новоросскою ганчіркою, і до тих, хто, на жаль, ховається під нашим рідним - українським. Дурилки ви картонні, невже не розумієте, що нас уже не вбити? Це треба було робити раніше. А зараз - безглуздо. На наше місце прийдуть десятки тисяч нових. Потяг пішов. Україна вже інша. І слава їй!», - написав сьогодні, 25 липня, вранці Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, створений терористами «Республіканський телеканал ЛНР», що мовить під назвою «Луганськ 24»,  показав сюжет про бійців Нацгвардії, які начебто воюють у нацистських касках зразка Другою світової  війни з символікою СС.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY