detector.media
24.07.2014 20:47
Охоронець Філіпа Кіркорова, що напав на фотографа у Києві, не поніс покарання - ЗМІ
Охоронець Філіпа Кіркорова, що напав на фотографа у Києві, не поніс покарання - ЗМІ

Скандальний охоронець російського поп-співака Філіпа Кіркорова Лев Жетеньов, який у жовтні минулого року, під час гастролей в Києві напав на українського фотографа Олександра Ратушняка, продовжує працювати на зірку. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине» у публікації «Скандальне повернення: Кіркоров знову найняв охоронця, який покалічив українського фотографа».

 

Нагадаємо, 11 жовтня увечері охоронець Філіпа Кіркорова напав на фотографа Олександра Ратушняка, який здійснював зйомку для інтернет-видання Like.LB.ua біля ресторану Under Wonder у Києві. Під час фотозйомки охоронець почав відштовхувати папарацці зі словами: «Заховай камеру! Я тобі не раджу цього робити. Бачиш перехід? Я тебе зараз урию. Будеш тут валятися».

 

Потім охоронець дістав із салону пляшку з водою та кинув її у фотографа. Пляшка влучила йому в голову. Сила удару була такою, що пляшка зрикошетила в дівчину, потім влетіла в скляну вітрину ресторану, розбивши її.

 

Дії охоронця були зафіксовані на фото і відео

 

Зараз «Комсомольская правда в Украине» повідомляє, що охоронець Лев Жетеньов був помічений поруч із Філіпом Кіркоровим на фестивалі «Новая волна» в Юрмалі (Латвія).  «На Левові був фірмовий бейдж "Новой волны" і він ні на крок не відходив від поп-короля російської естради, прикриваючи його зі спини», - пише газета.

 

Як стверджує видання, після розголосу скандального випадку у ЗМІ прес-аташе Філіпа Кіркорова Ольга Алексєєва запевнила українські ЗМІ, що Лев Жетеньов був звільнений. «З огляду на те що історія набула широкого поширення в ЗМІ, із зазначенням недостовірних подробиць, охоронець на сьогоднішній день звільнений. На жаль, він просто став заручником ситуації, що склалася», - сказала тоді прес-аташе.

 

Як пише «Комсомольская правда в Украине», «конфлікт зійшов з рук пану Льву, і своєї роботи він у результаті не позбувся - гучні слова були сказані лише для відводу очей».

 

Як стведжують ЗМІ, охоронець продовжує виконувати свої службові функції

 

Варто нагадати, що після інциденту прес-секретар МВС України Ольга Білик заявила, що проти громадянина РФ Льва Жетеньова було відкрито кримінальне провадження за статтею 125 «умисне нанесення легких тілесних ушкоджень». Водночас столична міліція відмовилася відкривати справу за статтею про перешкоджання роботі журналіста через те, що не вважає фотографа журналістом.

 

У жовтні минулого року прес-секретар російського співака Філіпа Кіркорова Ольга Алексєєва заявила, що команда артиста має намір  подати позов на фотографа сайту Like.lb.ua Олександра Ратушняка. Пані Алексєєва заявила, що пляшку у журналіста ніхто не кидав, відповідно і лоб фотографу до крові ніхто не розбивав, тобто потерпілий усе вигадав.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY