detector.media
24.07.2014 18:46
Кримськотатарський канал ATR розраховує на отримання російської ліцензії для мовлення у Криму
Кримськотатарський канал ATR розраховує на отримання російської ліцензії для мовлення у Криму

Генеральний директор кримськотатарського телеканалу ATR Ельзара Іслямова заявила, що канал має перспективи щодо отримання універсальної ліцензії на мовлення на території Росії - у тому числі, в анексованому РФ Криму.  Про це вона повідомила в інтерв'ю інтернет-виданню «Крым.Реалии».

 

За словами генерального директора, канал ATR зараз веде мовлення на тих частотах, які були видані Нацрадою в Україні. «Незабаром ми подамо документи на отримання ліцензії на мовлення в Росії, вона універсальна, видається на всі види мовлення: супутникове, ефірне, цифрове. Щоб отримати частоти, потрібно брати участь в конкурсі», - повідомила пані Іслямова.

 

З 1 липня  почався процес реєстрації та перереєстрації ЗМІ у Криму за умовами законодавства РФ. Коли саме відбудеться конкурс на отримання частот для мовлення, Ельдара Іслямова поки не знає, але вважає, що регулятор візьме до уваги високий рейтинг каналу. «Перспективи у нас повинні бути хорошими, тому що ми, перш за все, єдиний у світі кримськотатарський телеканал, з інформаційно-розважальним форматом, з якісним продуктом, який має високий рейтинг», - сказала вона.

 

Гендиректор телеканалу також запевнила, що випуски новин українською мовою збережуться і надалі. «Ми випускаємо новини на трьох мовах, і ми збережемо такий формат, тим більше що в Конституції Криму три мови мають статус державного: російська, українська та кримськотатарська. Наш канал дивляться люди різних національностей», - сказала Ельзара Іслямова.

 

Нагадаємо, Генеральний директор кримськотатарського телеканалу ATR Ельзара Іслямова спростувала інформацію про нібито продаж каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY