detector.media
24.07.2014 10:55
Перший національний покаже спецпроект «Кривава весна» про життя невизнаного Придністров’я
Перший національний покаже спецпроект «Кривава весна» про життя невизнаного Придністров’я

У суботу, 26 липня,  Перший національний покаже власний аналітичний спецпроект  «Кривава весна. 22 роки потому» про сучасну невизнану світом республіку Придністров'я. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма вийде в ефірі о 20.30.

 

«Знімальна група каналу проїхала через весь дністровський «сектор Газа», знайшла очевидців по різні сторони «барикад», аби відповісти на такі актуальні для нас, українців, питання: хто розпалює вогонь «громадянської війни»? Де проходить грань між сепаратизмом і самовизначенням? Як живуть громадяни невизнаних республік сьогодні? І яке їм уготовано майбутнє?», - анонсує Перший національний.

 

Нагадаємо, дві знімальні групи українських телеканалів «Україна» і «1+1» намагались зняти програми про іншу невизнану республіку - Абхазію. У березні журналістів програми «События»  каналу «Україна» Олену Шевчук і В'ячеслава Філюшкіна захопили абхазькі спецслужбами в місці Сухумі і після п'ятигодинного допиту депортували з країни, перед тим видаливши весь відзнятий матеріал. Раніше в Абхазії місцеві силовики захопили знімальну групу ТСН - кореспондентку Наталку Пісню  та оператора Сергія Кисельова. Після багатогодинного допиту і погроз їх депортували.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY