detector.media
24.07.2014 09:38
Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова
Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова

В групі «1+1 Media» ведеться активна підготовка до запуску міжнародного новинного каналу Ukraine Today, який повинен уперше вийти в ефір в тестовому режимі 11 серпня. Про це йдеться в сюжеті випуску новин ТСН за 23 липня.

 

Мовлення новинного каналу вестиметься англійською, а згодом і російською мовами. Потенційні ведучі - виключно англомовні журналісти. Саме з вуст іноземців світ отримає доступ до реальних фактів та подій у нашій країні, стверджує ТСН. Генеральний продюсер телеканалу Тетяна Пушнова повідомила, що на початковому етапі ведучих у кадрі не буде - це будуть цілодобові новини.

 

«Новини про Україну, про Європу, про міжнародну політику. Новини культури, спорту, економіки, звичайно, з акцентом на українських подіях. Але ми не зациклюємось лише на Україні. Хочемо стати голосом нової Європи. Тієї Європи, яка відстоює європейські цінності», - сказала  генеральний продюсер.

 

Новини Ukraine Today транслюватиме для Європи та США через супутникові та кабельні мережі. Канал буде безкоштовним та доступним через супутник Hotbird у 2014 році на території Європи та вже з 2015 року на території США. Головний редактор каналу Пітер Дікенсон каже, на інших континентах думки українців про події в Україні майже не знають.

 

Нагадаємо,  запуск комерційного каналу іномовлення Ukraine Today 17 липня анонсував голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, не називаючи телегрупи, яка створює канал. 

 

Держава теж планує створити потужний канал українського іномовлення на базі УТР, ТОВ «Банківське телебачення» (БТБ) та каналу «Перший Ukraine».

 

«1+1 медіа» вже володіє каналом іномовлення «1+1 International», який є міжнародною версією каналу «1+1». Також «1+1 медіа» володіє новинно-спортивним каналом УНІАН-ТБ, який транслює новини, аналітичні та публіцистичні програми, документалістику і спорт.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY