detector.media
23.07.2014 20:55
Австралійці попросили український стартап прибрати всі згадки про Росію

У липні український сайт-стартап по онлайн-бронюванню тенісних кортів Tennisterin.com виходить на ринок Австралії. Керівник стартапу Кирило Мазур повідомив, що австралійські партнери стартапу попросили прибрати в міжнародній версії сайту всі згадки про Росію, пише інтернет-видання AIN.UA.

 

Таке прохання було висунуте у зв'язку із катастрофою літака Boeing-777 «Малазійських авіаліній», серед пасажирів якого знаходились і громадяни Австралії. Прохання австралійські партнери мотивували тим, що в Австралії багато людей розлючені через загибель своїх співгромадян в катастрофі на Сході України, яку ЗМІ пов'язують із проросійськими терористами. Принаймні будь-які згадки про Росію необхідно прибрати на час, поки конфлікт не вляжеться.

 

Зараз сайт проекту (який розпізнає IP і видає відповідну версію сайту) виглядає для України та Росії по-іншому, ніж для решти країн світу, зазначає AIN.UA.

 

 

Наразі у Tennisterin.com доступні корти в Сіднеї та кількох інших штатах Австралії, а до кінця липня сервіс запуститься і для всіх інших штатів. Кирило Мазур і його команда знайшли австралійського інвестора, з яким домовилися про роботу за схемою, що нагадує франшизу: австралійці в партнерстві з місцевими тенісними клубами підключають систему бронювання, розвивають проект в країні, а доходи ділять з українським стартапом.

 

У Росії у Tennisterin є корти-партнери, але постійного представника в РФ в українського стартапа поки немає.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY