detector.media
23.07.2014 15:03
24 липня в «Прицілі» на «Відеотеці» – Рибачук, Бекешкіна, Піддубний та Пекар про 23 роки боротьби за гідність і як не втратити шанс
24 липня в «Прицілі» на «Відеотеці» – Рибачук, Бекешкіна, Піддубний та Пекар про 23 роки боротьби за гідність і як не втратити шанс

24 липня о 19:00 на «Детектор медіа» вийде чергова онлайн-трансляція суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» з Ганною Гопко.

 

24 серпня 2014 року Україна відзначатиме 23-тю річницю державної незалежності. Чи справді Майдан допоміг нам подорослішати? Чи дозріли ми до того, щоб самостійно вирішувати свою долю та бути повноправним гравцем на міжнародній арені?

 

Про це у студії «Прицілу» говоритимуть директор фонду «Демократичні ініціативи імені І. Кучеріва» Ірина Бекешкіна, журналіст, блогер, експерт з нових медіа Олександр Піддубний, громадський діяч Олег Рибачук, а також підприємець, засновник проекту «Нова країна» Валерій Пекар.

 

Як і в попередніх випусках, і цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів. Також ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці«Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Приціл.

 

Код трансляції можна взяти тут.

 

Цей випуск програми «Приціл» дивіться в ефірі телеканалу ZIK завтра, 25 липня, о 19:45.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

Автор фото - Анна Сенік (Ładna Kobieta)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY