detector.media
23.07.2014 09:55
25 липня – київська презентація книги Зої Казанжи «Якби я була»

У п'ятницю, 25 липня, о 18.00 у київській книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3) відбудеться розмова-презентація книги Зої Казанжи «Якби я була».

 

Віце-губернатор Одеської області презентує свою книгу життєвих історій, яка вийшла у «Видавництві Старого Лева»

 

Про писання і про читання, про політику у житті і життя у політиці, про Одесу і про facebook, про жінок, дітей і бабусь, сльози і радість та про те, що було б, «Якби я була...» - говоритимуть Зоя Казанжи та головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар'яна Савка.

 

Зоя Казанжи - відома українська журналістка, міжнародний медіа-тренер, активістка, одна з лідерів одеського Євромайдану, а останні кілька місяців - віце-губернатор Одеської області. Окрім цього, вона ще й письменниця.

 

«Хоч у книзі Зої «Якби я була...» і немає політики, міжнародної стратегії, журналістських розслідувань, але у ній присутнє виняткове вміння авторки співпереживати, помічати і відчувати деталі, з яких і будується наше життя, майстерність правильно узагальнювати, коли у цьому є сенс, і не робити цього, коли недоречно. А ці риси і роблять Зою Казанжи тим, хто вона є чи у кабінеті облради, чи на Євромайдані, чи під час написання життєвих історій», - анонсує «Видавництво Старого Лева».

 

Книга «Якби я була...» - це 88 міських історій у facebook-стилі. «Тобто історій, тлом для яких незмінно є Місто, а основним акцентом - емоції, увесь розмаїтий спектр від казкового захвату жінки, яка щойно закохалася, до пекучого страху дитини, яка щойно збагнула, що вона в цьому світі самотня. Написані живою мовою, ці історії стають своєрідним дзеркалом, де кожен читач може підгледіти своє відображення, піймати власний спогад, побачити реальність під іншим кутом», - йдеться в анонсі.

 

Книга вийшла одразу двома мовами: українською і російською.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY