detector.media
22.07.2014 12:47
Микола Томенко виступає проти скорочення видатків на моніторинг Нацради
Микола Томенко виступає проти скорочення видатків на моніторинг Нацради

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко розкритикував наміри уряду скоротити видатки на моніторинг Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це він сказав 22 липня на брифінгу у Верховній Раді.

 

«Я зустрічався з керівництвом Національної ради. Це ж треба додуматися, щоб забрати кошти на моніторинг Нацради! А як же ми зможемо відключати мовників, які порушують українське законодавство? Спочатку це порушення повинна зафіксувати під час моніторингу Нацрада, а тоді вже відключати. В уряду є ще два дні, щоб змінити рішення. Ідея скорочення видатків на гуманітарну сферу і на місцеве самоврядування - погана. Краще забрати кошти у мільярдерів, 90 % яких поховалися за кордоном і чекають, чим тут все вирішиться», - сказав Микола Томенко.

 

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України пропонує на 1 млн 764,4 тис. грн скоротити видатки, передбачені у 2014 році на фінансування Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний законопроект № 4308а про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» зареєстровано в парламенті. Уряд хоче змобілізувати гроші на потреби армії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY