detector.media
21.07.2014 17:56
Канали StarLightMedia запустили соціальну рекламу про армію, яку зняв СТБ
Канали StarLightMedia запустили соціальну рекламу про армію, яку зняв СТБ

З 18 липня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV і Нового каналу стартувала соціальна реклама на підтримку української армії, знята командою СТБ. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Зйомки ролика проходили у військовій частині селища Десна під керівництвом головного режисера Олени Захарчук (проекти «Х-фактор», «Україна має талант», головний режисер «Холостяк-5»). У масових сценах соціальної реклами задіяні солдати, які проходять строкову службу, і справжня військова техніка

 

«Ми, як і всі, зараз переживаємо за наших хлопців на кордоні і за ту ситуацію, яка склалася в країні, тому дуже хотіли б підтримати і якось допомогти. Головну думку, яка наша команда вкладала в цей ролик, це те, що йти в армію - це відповідально і престижно, і що матері чоловіків, які пішли захищати Україну, можуть пишатися своїми синами, - пояснює Олена Захарчук. - Весь ролик ми зняли за 14 годин, а проект був підготовлений у дуже стислі терміни - від моменту виникнення ідеї до виходу соціальної реклами в ефір пройшов один тиждень».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY