detector.media
18.07.2014 20:08
ОМКФ скоротив урочистості через трагедію зі збитим пасажирським літаком
ОМКФ скоротив урочистості через трагедію зі збитим пасажирським літаком

Організатори Одеського міжнародного кінофестивалю скоротили урочистості у зв'язку з катастрофою малайзійського пасажирського літака Boeing-777, що був збитий 17 липня та впав на території Донецької області. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі фестивалю.

 

Сьогодні, 18 липня, скасовано «червону доріжку» та вечірній прийом. Відбудеться лише вручення нагород національного конкурсу. А завершить сьогоднішній день, показ документальної стрічки «Майдан» Сергія Лозниці, що почнеться о 21:30.

 

Завтра, 19 липня, буде стримана церемонія закриття, де оголосять володарів основних нагород фестивалю, формальна «червона доріжка».

 

У прес-службі ОМКФ пояснили, що в день відкриття фестивалю, 11 липня, не скасовували урочистостей у зв'язку із загибеллю великої кількості українських військових під Луганськом, тому що не встигли - трагедія відбулася в день відкриття.

 

Нагадаємо, що 11 липня церемонія відкриття 5-го ювілейного Одеського міжнародного кінофестивалю розпочалася з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих під Луганськом військових.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY