detector.media
18.07.2014 18:18
СТБ збільшує обсяг інформаційного мовлення. Редактором спецрепортажів став Олександр Ільїних
СТБ збільшує обсяг інформаційного мовлення. Редактором спецрепортажів став Олександр Ільїних

У серпні телеканал СТБ збільшить обсяг інформаційного мовлення в прайм-таймі. Щодня в будні дні з 18:00 до 19:00 в ефірі йтиме інформаційна програма «Вікна-новини» із серією спеціальних репортажів про найважливіші події, що відбуваються в країні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Таким чином, випуски «Вікон-новини» стануть одними з найтриваліших за хронометражем серед українських загальнонаціональних телеканалів, зауважують у прес-службі.

 

У складі «Вікон-новин» формується підрозділ, який займатиметься спеціальними репортажами. Його редактором призначено журналіста Олександра Ільїних (проекти «Факти тижня», «Максимум в Україні», «Вам і не снилося» телеканалу ICTV), який на початку липня звільнився з каналу ICTV.

 

«Спеціальні репортажі - це докладніше, причетніше і глибше про наше з вами життя, яке стало настільки швидкоплинним, що часто не встигаєш осмислити - що відбувається? А відбувається зараз багато, адже перед країною і кожною людиною стоїть неймовірний виклик, - каже головний редактор «Вікон-новин» Володимир Павлюк. - Запускаючи спеціальні репортажі, ми хочемо допомогти людям зорієнтуватися в цьому потоці подій, які раптом захлиснули нас».

 

Раніше «Вікна-новини» вже показали спеціальний репортаж Дарини Чиж «Ангели війни», Ірини Стороженко «100 днів окупації», серію спеціальних репортажів Сергія Стеценка «Голос Слов'янська». 18 липня о 18.30 в ефір вийде спеціальний репортаж про трагедію в Донецькій області.

 

Нагадаємо, що «Вікна-новини» вперше вийшли в ефір 4 вересня 1995 і стали першими незалежними новинами в Україні. Інформаційна програма два роки створювалися на базі Міжнародного медіа-центру (співзасновник «Інтерньюз»). Саме на базі «Вікон-новин» у 1997 році був створений телеканал СТБ.

 

Нині «Вікна-новини» виходять з понеділка по п'ятницю о 18:00 та 22:00 на телеканалі СТБ. Ведучі інформаційної програми - Тетяна Висоцька, Володимир Бойко і Віта Євтушина. Головний редактор - Володимир Павлюк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY